Uitgaan in Dronten!

Uitgaansagenda Dronten


Mega Bingo bij MEC Dronten

Datum:05-05-2024
10:00

Wij als team de Flierefluiters blijven positief en gaan een Mega Bingo organiseren op
zondag 5 mei 2024, op het terrein van het MEC museum Dronten. De opbrengst van de bingo-loterij gaat naar de Zonnebloem gemeente Dronten 🌻 wij hebben er zin in…. en dat alles met een muzikale omlijsting van Gerben Visch 🎤 Komt u ook? Vanaf vandaag kunt u de kaarten kopen,online Vierhetlevendronten@gmail.com stuur uw mobiele nummer mee dan krijgt u een tikkie of op woensdag/ zaterdag van 10:00-16:00 uur contant op het MEC terrein Dronterweg27/29 Tot 5 mei 👋Terug naar overzicht


Waar is dat feestje?!! Want zeg nou zelf.. Waar is soms dat feestje?! Terwijl er in Dronten en omgeving best vaak erg leuke feesten zijn, alleen het niet bij iedereen bekend is. Laten wij elkaar helpen en het in deze groep melden! Zo kan heel Dronten en omgeving weten waar dat feestje is! Hoe meer leden hoe meer onbekende feesten eindelijk hun welverdiende bekendheid genieten en jij weet waar je eventueel heen kan!
Dit is een vrijwillig initiatief van Lazy Lee Events & Music.
Deze lijst word continue bijgewerkt dus houdt de pagina in de gaten en/of wordt lid van onze facebook groep Uitgaan in Dronten (en omgeving)!

Zie: https://www.facebook.com/groups/487815853296298

MELD JOUW UITGAANSTIP!


E-mailen
Map
Info
Instagram