Uitgaan in Dronten!

Uitgaansagenda Dronten


80's 90's party XL bij de Meerpaal Dronten

Datum:25-05-2024
20:00

Op zaterdag 25 mei vindt op het binnenplein van De Meerpaal de allereerste editie van 80’s 90’s PARTY XL plaats, het grootse en gezelligste 80’s 90’s feest in de regio, met top dj’s en artiesten.
DJ Gerard Ekdom komt naar Dronten! Hij is al jaren een van de populairste radio-dj’s en hij draait alle hits uit jaren ’80 en ’90. Van “heerlijk Goud” tot “lekker Fout”, van ABBA tot dj Paul Elstak en van Madonna tot de Vengaboys, alle hits komen voorbij!
We starten de avond met een exclusief concert van de legendarische jaren 80 band The Time Bandits, die meerdere grote (internationale) hits scoorden als: “I’m specialized in You”, “The man with the golden voice” en “Only shooting love”. Zanger Alides Hidding deed mee aan de “Beste Zangers” en ook andere grote jaren tachtig hits komen voorbij.
Het binnenplein van De Meerpaal wordt net als bij het uitverkochte Pleinfest en het Hollandse Hits Feestival omgetoverd tot een grote feesttempel, het wordt een avond vol gezelligheid!
Dus... snel naar https://www.meerpaal.nl/theater/80s-90s-party-xl-met-dj-gerard-ekdom-en-the-time-bandits/ en scoor je kaartjes!
#meerpaal #80s90s #dronten #gerardekdom #partyTerug naar overzicht


Waar is dat feestje?!! Want zeg nou zelf.. Waar is soms dat feestje?! Terwijl er in Dronten en omgeving best vaak erg leuke feesten zijn, alleen het niet bij iedereen bekend is. Laten wij elkaar helpen en het in deze groep melden! Zo kan heel Dronten en omgeving weten waar dat feestje is! Hoe meer leden hoe meer onbekende feesten eindelijk hun welverdiende bekendheid genieten en jij weet waar je eventueel heen kan!
Dit is een vrijwillig initiatief van Lazy Lee Events & Music.
Deze lijst word continue bijgewerkt dus houdt de pagina in de gaten en/of wordt lid van onze facebook groep Uitgaan in Dronten (en omgeving)!

Zie: https://www.facebook.com/groups/487815853296298

MELD JOUW UITGAANSTIP!


E-mailen
Map
Info
Instagram