Pulverize - Hardstyle & Hardcore! 

HARDSTYLE & HARDCORE!! DAT IS PULVERIZE!!
2 maart 2024 word het hakken en stampen op de zeebodem in Dronten!
Volg al het laatste nieuws op onze nieuwe Pulverize socials! Facebook.com/PulverizeNL of
Instagram: @PulverizeNL

KOOP TICKETS PULVERIZE


Programma:
Zaal open: 21:00

Line-Up:
RONIN & CRITICAL CASE - Raw Hardstyle Classics | 21:00 tot 22:00
OPENING PULVERIZE - Hardstyle & Hardcore | 22:00
DESIST - Hardstyle | 22:00 tot 23:00
FRAQMENT MEETS FREQUALIZER - Hardstyle & Hardcore | 23:00 tot 0:30
DJ TORTION - Hardcore | 0:30 tot 1:15
FIRESTARTER - Uptempo hardcore | 1:15 tot 2:00
LAZY LEE - Host | All night

Einde en zaal sluit: 2:00

Tickets:
Tickets voor PULVERIZE - Hardstyle & Hardcore, bestel je hier: https://pulverize.eventgoose.com/
In de online voorverkoop, koop je een ticket voor 7,5 euro p.s. incl. servicekosten. Indien tickets over zijn deze aan de deur 10,-
Er zijn max. 350 tickets beschikbaar, koop optijd in de voorverkoop jou ticket!

KOOP TICKETS PULVERIZE

Locatie:
Nirwana, Educalaan 39B, 8251GC, Dronten

Socials
Nieuw: Pulverize socials! Like en volg ons op Facebook.com/PulverizeNL of Instagram: @PulverizeNL
Benieuwd naar de vorige editie? (4-3-2023)

Geschiedenis

Het Pulverize feest bestaat al sinds 2009, de eerste editie was op 10-10-2009 in Nirwana Dronten, toen nog gevestigd in een klein noodgebouw bestaande uit 8 bouwunits gekoppeld en omgebouwd tot een jeugd cultureel centrum wat meer weghad van een bar. De kenmerkende locatie smolt samen met de line-up van hardstyle en hardcore muziek waardoor er een ongekende sfeer ontstond en leidde tot een uniek hardcore feest in Dronten.
Door het succes van de eerste editie, vond al vrij snel de 2de plaats op 10-04-2010. De 3de geplande editie werk noodgedwongen op het laatste moment afgeblazen omdat er een discussie ontstond over of dit feest wel zou moeten blijven in Nirwana, wat zichzelf profileerde tot poppodium/rockbarak. Na een kleine periode van rust kwam Pulverize op 24-3-2012 weer terug met een speciale 'Happy Hardcore' editie. Ook leuk.. Maar niet hetzelfde.. Op 02-03-2013 kwam Pulverize in zijn originele vorm weer terug! Tevens was het de laatste keer in het barak gezien Nirwana moest verhuizen van de gemeente om plaats te maken voor een nieuwe scholen complex. Deze extra harde en succesvolle editie voelde als een waardige afsluiter en daar is het toen ook bij gebleven.

Nu.. 10 jaar later.. Is Pulverize afgelopen? Nee. Pulverize is Hardcore. And hardcore never dies! 

Met de herstart van organisator Lazy Lee is Pulverize op 04-03-2023 weer teruggekomen van weggeweest! WAT EEN FEEST! Wij hebben weer de samenwerking met Nirwana gevonden waardoor wij ook meeverhuist zijn naar het nieuwe pand van Nirwana aan de Educalaan 39B in Dronten. 
Alles kwam weer samen alsof er niks veranderd was en smaakte direct naar meer. Dus op 2 maart 2024 komen wij weer bij elkaar! 

Deel de liefde voor events en support aan Lazy Lee door het bericht te delen en liken! #Pulverize #Hardcore #Hardstyle #Dronten #Nirwana #feest #weekend #party #tickets

Wil jij ons helpen?
Lazy Lee Events & Music werkt non-profit, dus hebben niet de wereld aan advertentie budgetten. Wil jij ons helpen? Share the love en deel onze berichten en events!


E-mailen
Info
Instagram