Uitgaan in Dronten!

Uitgaansagenda Dronten


Pubquiz i.s.m. Ladies circle 09 Flevoland bij Moelies

Datum:29-09-2023
18:00

Op 29 september organiseren wij samen met Ladies Circle 09 Flevoland een leuke avond bij Moellies! Namelijk een pubquiz en geniet tegelijkertijd van een 5-gangen diner! Natuurlijk staat er ook een prijs op het spel en nog meer extra’s, maar dat houden we nog even geheim 😊 De opbrengst van deze avond gaat naar Ontmoetingspark Buiten - Dierenpark Dronten. Wil je meedoen met een team? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar Pubquiz_lc9@hotmail.com. Tot dan!
#pubquiz #gezellig #restaurant #horeca #ladiescircle #avondjeuit #5gangendiner
Klik hier voor meer informatieTerug naar overzicht


Waar is dat feestje?!! Want zeg nou zelf.. Waar is soms dat feestje?! Terwijl er in Dronten en omgeving best vaak erg leuke feesten zijn, alleen het niet bij iedereen bekend is. Laten wij elkaar helpen en het in deze groep melden! Zo kan heel Dronten en omgeving weten waar dat feestje is! Hoe meer leden hoe meer onbekende feesten eindelijk hun welverdiende bekendheid genieten en jij weet waar je eventueel heen kan!
Dit is een vrijwillig initiatief van Lazy Lee Events & Music.
Deze lijst word continue bijgewerkt dus houdt de pagina in de gaten en/of wordt lid van onze facebook groep Uitgaan in Dronten (en omgeving)!

Zie: https://www.facebook.com/groups/487815853296298

MELD JOUW UITGAANSTIP!


E-mailen
Info
Instagram